Tennis ny stjerne -18-årige Alcaraz vandt og skrev historie!

Vær vidne til historien!

Tidligt om morgenen den 4. april, Beijing-tid, brød den 18-årige Alcalás ud, da han kom bagud 1-4 i første sæt, vandt 9 af de næste 10 omgange, besejrede Rude 7-5, 6-4, og vandt sæsonens første kamp.Anden krone, tredje karrierekrone.Dette er Alcaraz' første Masters-titel i hans karriere og den tredje-yngste Masters-mester i historien.Samtidig slog Alcaraz Djokovics rekord og blev den yngste mester i Miami Games historie!
tennis -1

Siden den nye sæson har Alcaraz kun tabt to kampe i Australian Open og Indy Masters og tabt til Berrettini, andenpladsen, og Nadal, en af ​​de tre store.I resten af ​​kampene slog Alcaraz Tsitsipas, Berrettini, Agut, Norrie, Monfils, Hulkac, Schwarzman, Fognini, Kezmanovic Og så videre.Ikke underligt, at Nadal sagde: "Alcaraz er allerede en af ​​topspillerne, han er meget alsidig, han har en meget aggressiv offensiv og et stramt forsvar.Det overrasker mig ikke, at han gør noget næste."Nadals bemærkninger blev fremsat for to uger siden efter en kamp i tre sæt mellem Nadal og Alcalás.I den kamp voldte Alcalás Nadal en masse problemer, med kun et point i nøglepunkterne.Små udsving tabte bare spillet.Selvom han missede finalen ved Indy Masters, skabte Alcaraz stadig den bedste rekord i sin karriere i Masters.

tennis -2

Da han kom til Miami Masters, fortsatte Alcalás med at løbe løbsk.Alcalás besejrede Vsovic, Cilic, Tsitsipas, Kezmanovic og Hulkach og kom med i finalen i Masters for første gang.I finalen, over for Rudd, som også kom ind i finalen i Masters for første gang, selv med et stort hjerte som Alcaraz, var han uundgåeligt lidt nervøs og kom bagud 1-5 i første sæt.Alcaraz, som gradvist tilpassede sig stemningen i finalen, begyndte at kontraangreb og udlignede tre kampe i træk.I slutningen af ​​sættet brækkede Alcaraz bæltet og vandt første sæt med en føring på 7-5.I andet sæt etablerede Alcaras en pausefordel i begyndelsen af ​​sessionen og fastlagde sejren 6-4.2-0, da Alcaraz var bagud 1-4, vandt han 9 af de næste 10 kampe og besejrede Rude.Den 18-årige Alcaraz slog Djokovics rekord i at vinde Miami Masters i en alder af 19 og blev den yngste mester i Miami-turneringen!

tennis -3

I det øjeblik, hvor de vandt mesterskabet, omfavnede Alcaraz og træner Ferrero, som netop havde beskæftiget sig med sin fars begravelse, i lang tid for at fejre sejren.Fra sidste års US Open-kvartfinaler til det første Masters-mesterskab opnåede Alcaraz en sådan præstation på kun et halvt år og blev den mest ventede generation efter 00'erne inden for herretennis.Med dette mesterskab satte Alcaraz en karriere-high 11. plads, kun et skridt væk fra at komme ind i top ti for første gang.

tennis -4

Denne gang vandt Miami mesterskabet, hvilket gør Alcalás til den tredje-yngste spiller til at vinde Masters-mesterskabet sammen med Zhang Depei og Nadal.Alcalás var så begejstret for det, at han begyndte at sigte efter større mål: “Der er ingen ord til at beskrive, hvordan jeg har det lige nu, men at vinde min første Masters-titel i Miami er så specielt.Jeg er meget glad for denne sejr. Målet i år var at vinde en 500, og jeg gjorde det.Den næste ting at gøre er at vinde denne Masters.Forhåbentlig er majorerne de næste.”

Hvis du ønsker at blive mere professionel tennisspiller som Alcalas, kan du prøve siboasiskydemaskine til tennistræning,tennis træningsboldmaskineville gøre den bedste hjælp for dig i din tennistræning.

Indlægstid: 15-apr-2022