Oversigt over tennis

Om historien om udviklingen af ​​tennis i Kina og tenniskarakteristika.

Tennisbanen er et rektangel med en længde på 23,77 meter, en bredde på 8,23 meter for singler og 10,97 meter for double.

tennis spillemaskine

Udviklingen af ​​tennis i Kina

I omkring 1885 blev tennis introduceret til Kina, og det blev kun startet blandt udenlandske missionærer og forretningsmænd i store byer som Beijing, Shanghai, Guangzhou og Hong Kong, samt nogle missionsskoler.

I 1898 afholdt St. John's College i Shanghai Steinhouse Cup, som var den tidligste skolekonkurrence i Kina.

I 1906 begyndte Beijing Huiwen School, Tongzhou Concord College, Tsinghua University, Shanghai St. John's University, Nanyang College, Lujiang University og nogle skoler i Nanjing, Guangzhou og Hong Kong at afholde tennisturneringer mellem skoler, hvilket fremmede udviklingen tennis i Kina.

I 1910 blev tennis opført som den officielle begivenhed for de første nationale lege i det gamle Kina, og kun mænd deltog.Der er oprettet tennisbegivenheder i de efterfølgende nationale lege.

I 1924 deltog Qiu Feihai fra Kina i det 44. Wimbledon Tennis Championships og gik ind i anden runde.Det er første gang, at en kineser har deltaget i Wimbledon Tennis Championships.

I 1938 deltog Kinas Xu Chengji i det 58. Wimbledon Tennis Championship som 8. seed og kom ind i fjerde runde i herresingle.Dette er det bedste resultat, Kina nogensinde har opnået i Wimbledon Tennis Championships historie.Derudover vandt han det to-dobbelte singlemesterskab i British Hard Court Championships i 1938 og 1939.

træning tennis enhed

Efter grundlæggelsen af ​​Folkerepublikken Kina udviklede tennis sig gradvist med et lavt udgangspunkt, dårligt grundlag og få interaktioner.I 1953 blev fire boldkampe inklusive tennis (basketball, volleyball, net og badminton) afholdt i Tianjin for første gang.

I 1956 blev det nationale tennismesterskab afholdt.Senere blev National Tennis League afholdt regelmæssigt, og oprykningssystemet blev implementeret.Det afholdt også regelmæssigt nationale tenniskonkurrencer, nationale tennismesterskaber i hard court og nationale tenniskonkurrencer for unge.I de senere år har den lanceret en turné., Senior tennisturnering, college tennisturnering, junior tennisturnering.Disse konkurrencer har spillet en positiv rolle i at fremme forbedringen af ​​tennisfærdigheder.I det nye Kinas tidlige dage var hele økonomien parat til at forberede sig på det nye.På dette tidspunkt var sport ikke blevet populært, men nogle gange blev der arrangeret nogle konkurrencer.Selvom det havde en vis fremmende effekt, gik udviklingen stadig meget langsomt.

Efter kulturrevolutionen til 2004 var denne fase scenen for popularisering og udvikling af tenniskulturen.I 1980 sluttede Kina sig formelt til Det Internationale Tennisforbund, hvilket markerede, at mit lands tennis er gået ind i en ny udviklingsperiode.I denne periode dukkede nogle fremragende tennisspillere op i mit land.I 2004 vandt Sun Tiantian og Li Ting mesterskabet i damedouble ved OL i Athen.I 2006 vandt Zheng Jie og Yan Zi damedoublemesterskabet ved Australian Open og Wimbledon, og de blev henholdsvis nummer tre i doubleverdenen.Karakteristikaene ved tenniskultur afspejles hovedsageligt i: det overordnede niveau af mit lands tennissport forbedres, og der er et stort antal fremragende atleter, der dukker op, hyppige udvekslinger med andre lande, tenniskulturen har fået ny udvikling.

spille tennis enhed

Tennisens egenskaber

1. Unik serveringsmetode

Tennisreglerne foreskriver, at de to parter, der deltager i sporten, skal tjene i en runde indtil rundens afslutning.Denne runde kaldes en serverunde.I hver serv er der to muligheder, det vil sige en misset serv og to andre.Muligheden for at tjene øger servens kraft i høj grad.På grund af dette kan serveringssiden altid have en vis fordel i et afbalanceret spil mellem de to sider.

2. Forskellige scoringsmetoder

I den ti dage lange tenniskamp bruges scoringsmetoden 15, 20, 40, og hvert spil bruger 6 spil.Scoringssystemet med 15-point enheder begyndte i middelalderen.Ifølge reglerne for den astronomiske sekstant er en cirkel opdelt i seks lige store dele.Hver portion er Ba-grad, hver grad er 60 minutter, og hvert minut er 60 sekunder.På den anden side er 4 ti 12 sekunder 1 minut, 4 IS er opdelt i 1 grad, 4 15 grader er 1 portion, så 4 15 grader foreslås Som konstant gives 1 point til 15 point, fra 4 point til 1 del, til servering, serveres 1 del, og senere ændres øre-skive-forholdet til 6 dele, som bliver til en “runde”, som tilfældigvis er et komplet sæt.Cirklen.Så senere blev 1 point registreret som 15, 2 point blev registreret som 30, og 3 point blev registreret som 40 (notation udeladt).Når begge sider scorede 40 point, blev det betragtet som lige (dcoce), hvilket betyder, at for at vinde, skal det være netto.Det betyder 2 point.

3. Lang konkurrencetid og høj intensitet

Den officielle tenniskamp er tre sejre i fem sæt for mænd og to sejre for kvinder i tre sæt.Den generelle kamptid er 3-5 timer.Den længste kamptid i historien er mere end 6 timer, fordi kamptiden er for lang og for sent.Det er ikke ualmindeligt, at spillet suspenderes samme dag og fortsætter dagen efter.En tæt kamp, ​​på grund af spillets lange tid, kræver høj fysisk styrke for atleterne fra begge sider.Tætheden af ​​menneskelige fjender på tennisbaner er den mindste blandt alle sportskonkurrencer på tværs af nettet.På grund af dette har nogle mennesker spillet en meget intens tenniskamp.Løbedistancen for mænd er tæt på 6000 meter, og for kvinder.5000 meter nåede antallet af skud tusinder.

4. Høje psykologiske kvalitetskrav

I tennis kan trænere yde coaching uden for banen under holdkonkurrencer.Trænere må ikke vejlede på noget andet tidspunkt.Ingen fagter er tilladt.Hele spillet er omgivet af individer og kæmper uafhængigt.Der er ingen god psykologisk kvalitet.Det er umuligt at vinde spillet.

køb 4015 tennistræningsmaskine

PSVi er grossist/producent af tennisboldmaskine, tennistræningsmaskine, tennistræningsenhed osv., hvis du er interesseret i at købe hos os eller handle med os, så tøv ikke med at vende tilbage til os. Mange tak!

 


Indlægstid: 27. marts 2021
Tilmelde